Art Photo Prints

Hoogwaardige ‘Art Photo Prints’ onder Acrylglas op alu-Dibondplaat.

Art Photo Prints uit mijn collectie zijn originele foto afdrukken op hoogwaardig fotopapier en gefixeerd op een achterwand van alu-Dibond plaat. Vervolgens verzegeld met duurzame elastische silicone onder 2 mm glanzend acrylglas. Absoluut de hoogste museumkwaliteit!
Alle details worden hierdoor haarscherp afgebeeld en motieven lijken oneindig diep. Het acrylglas versterkt de lichtintensiteit van de foto en de dieptewerking van het motief. Zo krijgt de ‘Art Photo Print’ een indrukwekkende diepte en stralende kleuren die iedereen versteld doen staan.
Het acrylglas beschermt ‘Art Photo Print’ op natuurlijke wijze tegen ultraviolette straling en voorkomt ongewenst verkleuren waardoor wij 75 jaar kleurechtheid en galerie kwaliteit kunnen garanderen.
Al de ‘Art Photo Prints’ worden voorzien van een geïntegreerd ophangsysteem. Deze wordt aan de achterzijde bevestigd, waardoor de ‘Art Photo Print’ ca. 1 cm van de muur komt te hangen. Aan de voorkant zijn de rails niet zichtbaar en geven de ‘Art Photo Print’ een zwevend effect.